Professional- Technology
HomeReferentiesCatalogusContacteer ons
Home

Welkom op onze website!

Yacht-Components levert een groot assortiment aan hang- en sluitwerk, beslag en reling (onderdelen) gericht op de scheepsbouw. Scheepsbouw in de ruimste zin van het woord, zowel de super yachts tot aan de schepen uit de pleziervaart kunnen bij ons terecht.
Het gehele assortiment is ondergebracht in onze catalogus, welke kan worden gevonden op deze website. Alle producten in deze catalogus zijn gemaakt van gepolijst RVS (AISI 316).
 
Naast de producten uit onze catalogus kunt u bij ons ook terecht voor custom made producten. Bent u niet tevreden over uw huidige product of wilt u een geheel nieuw product realiseren, dan kunnen wij u wellicht helpen, en desgewenst van advies voorzien. Met de uiterste zorg zullen wij u begeleiden met bijvoorbeeld het uitwerken van de CAD-tekeningen en materiaalselectie.
Wij hebben met name veel ervaring op het gebied van RVS en aluminium gietwerk, en leveren dan ook verschillende maatwerk producten aan onze klanten. Naast gietproducten kunnen wij u natuurlijk ook helpen met andere willekeurige producten. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie en mogelijkheden.

In de tab "Referenties" kunt u enkele voorbeelden van draai- en gietwerk dat wij voor onze klanten hebben verzorgd. Helaas kunnen wij hier niet alles tonen, wij gaan namelijk zeer discreet om met de producten van onze klanten.
Wij hebben van elk product wel een sample (ook een groot deel van de producten in de catalogus), dus mocht u geïntresseerd zijn dan bent u altijd welkom om een keer op locatie te komen kijken.

Samples van de producten uit de catalogus!  Samples van de producten uit onze catalogus!

Onze sterke punten:
  • No-nonsense mentaliteit
  • Transparante organisatie
  • Professioneel en integer
  • Persoonlijk en betrokken
  • Ervaren en enthousiast
  • Prijs kwaliteitverhouding
HomeReferentiesCatalogusContacteer ons